Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Met meer dan 100 jaar ervaring met lesgeven, biedt Le Cordon Bleu® de ultieme training in de culinaire kunsten. Zelfs als we evolueren naar de eisen en behoeften van de hedendaagse culinaire en horeca , blijft onze filosofie van het bereiken van excellentie hetzelfde.
Le Cordon Bleu® biedt programma's, variërend van culinaire initiatie tot universitaire curricula in voedsel en dranken, horeca en toerisme management. Vandaag de dag, omvat ons netwerk 52 scholen in 20 landen, die werd bijgewoond door 30.000 studenten per jaar.
Le Cordon Bleu® draagt bij aan het behoud en het wereldwijde instant houden van de kunst van de Franse keuken en de gastvrijheid. Le Cordon Bleu® dankt zijn wereldwijde reputatie door, actief de cursussen up-to-date te houden met behulp van de in de industrie relevante en innovatieve nieuwe technologieën.
De Le Cordon Bleu® lijn van de thermometers zijn ontwikkeld om ons streven naar perfectie en innovaties in de voedselbereiding weerspiegelen.
Het kiezen van een product gecertificeerd door NSF laat u weten dat het bedrijf voldoet aan de strenge normen en procedures opgelegd door NSF. Door het uitgebreid testen van het product en analyses van het materiaal en onaangekondigde inspecties in de fabriek, is elk aspect van de ontwikkeling van het product grondig geëvalueerd voordat het onze certificering verdient.
Belangrijker nog, NSF certificering is geen eenmalige gebeurtenis, maar impliceert regelmatige inspecties ter plaatse van productie-installaties en regelmatige re-testen van producten om ervoor te zorgen dat zij nog steeds dezelfde hoge normen die nodig zijn om de certificering te behouden na verloop van tijd te voldoen. Als om welke reden dan ook een product niet voldoet aan één of meer certificatie criteria voldoen, zal NSF handhavingsacties ondernemen om je te beschermen, met inbegrip van product herroepen, openbare kennisgeving of de certificering te ontnemen.
Producten die het NSF certificering verdienen zijn "NSF gecertificeerde" of zijn bij de "NSF bekend" en hebben het NSF keurmerk om aan te tonen dat ze zijn getest door één van de meest gerespecteerde onafhankelijke test organisaties.
Analoge vleesthermometer voor het meten van de kerntemperatuur. Aanbevolen door de Chefs van Le Cordon Bleu®
Analoge vleesthermometer voor het meten van de kerntemperatuur. Aanbevolen door de Chefs van Le Cordon Bleu®
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad